Prindi see lehekülg
Reede, 03 Detsember 2021 09:13

Kooli tuleb RAHAKRATT Esile tõstetud

Kes on rahakratt?
Rahakratt on Eesti loetuima rahablogi www.rahakratt.ee looja ja isehakanud oligarh, kes on oma blogis maha kõndinud ja dokumenteerinud tänaseks juba 6-aastase #finantsvabadussõja teekonna. Tema eesmärk on panna palgatööga tulnud mündid investeerimisega tulevaid kupüüre tegema. Rahakratt plaanib päriselt ka ja hästi kähku rikkaks saada ning oma lugejad endaga kaasa võtta.
Omapärane on see, et blogi autor on anonüümne ega ole oma kanalite reklaamile mitte ühtegi senti kulutanud (üks põhjus on see, et ta on õudselt kitsi). Nelja aastaga on Rahakrati blogil igakuiselt 40 000 - 50 000 lugejat pluss kokku ligi 15 000 Facebooki ning Instagramijälitajat. Kõik need inimesed on teda kuidagi üles leidnud ja hakanud huvipakkuva sisu tõttu fännama. Tänaseks toob blogi autorile 1 000€ - 3 000€ kuus investeerimise, koostööpostituste ja affiliate marketing'inäol. Fännid armastavad Rahakratti juba rohkemgi kui viilutatud saia, labradori kutsikaid ja Eesti jalgpallikoondist kokku.
Tavaelus on Rahakratt suvaline magalarajooni jope, kellele ei ole võõras trolliga sõitmine, kes oskab s*tal ajal tatrast mitukümmeterinevat rooga valmistada, toitub peamiselt sihikindlusest ja naabri wifistning kellele meeldib vabal ajal olla oma lugejate eest (finantsiliselt) alasti. Rahakratt on Eesti esimene finfluencer(financial influencer)!
Koolitus on kaasrahastatud Järvamaa Omavalitsuste Liidu, Haridus- ja Noorteametining  Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt.
 
Viimati muudetud Reede, 03 Detsember 2021 09:38