Prindi see lehekülg
Kolmapäev, 24 Märts 2021 13:20

Koeru Keskkooli õpilasesinduse logokonkurss

Koeru Keskkooli õpilasesindus kuulutab välja konkursi LOGO leidmiseks
 

Koeru Keskkooli õpilasesindus otsib endale logo. Märksõnad, mis õpilasesinduse toimimist täna iseloomustavad on innovatsioon, avatus uutele ideedele, valikute ja võimaluste rohkus, sõbralikkus, hoolivus ja koostöö.

Konkursi eesmärk:
Konkursi eesmärk on leida kooli õpilasesindusele parimal viisil iseloomustav LOGO, mis koosneks logomärgist ja logokirjast. Kiri (Koeru Keskkooli õpilasesindus/ KKKÕE) ja märk peaksid moodustama ühtse terviku, kuid võiksid olla kasutatavad ka eraldi. Neid peaks saama kasutada nii kooli dokumentidel, erinevatel reklaamtrükistel, spordirõivastel kui ka meenetel.

Konkursi tingimused:
LOGO peaks iseloomustama Koeru Keskkooli õpilasesinduse eripära ja kinnitama positiivset kuvandit. Konkurss on avalik ja sellel võivad osaleda kõik huvilised (õpilased, õpetajad, vilistlased, lapsevanemad jne), kellel on toredaid ideid.

Ühe osaleja poolt esitatud kavandite arv ei ole piiratud.
Logokiri peaks olema selgesti loetav.
Autoriõigus logo kavandile loetakse loovutatuks konkursi auhinna kättesaamisel.

Nõuded töö vormistamiseks Vabavara programmiga:    

  • Konkursile tuleb esitada MS Word või PDF fail, kus on logost lisatud must-valge ja värviline variant ning eraldi lehel legend/selgitus kasutatud kujundi(te) ja värvide kohta (mida logomärk sümboliseerib, kuidas on see seotud õpilasesindusega).
  • Logo võib kujundada kasutades erinevaid vabavara programme nagu nt. Canva, Logo Makr, FreeLogo Design, GraphicSprings, vectr jne.
  • Logokiri on Koeru Keskkooli õpilasesindus või KKKÕE.
  • Kavandil ei tohi kasutada elemente, mis on kaitstud autoriõigusega.
  • Logomärk ei tohi olla plagiaat.  
  • Soovi korral lisada soovitused logo kasutamiseks erinevatel meenetel ja dokumentidel (nt: kuidas ja kuhu logo paigutatakse, kui logol on kaks versiooni (horisontaalne ja vertikaalne, siis kumba versiooni kasutatakse), kui palju vaba ala peab logo ümber jääma jne).

Logo kavand paberil:

  • Kavandi võib esitada ka paberil (hiljem on võimalik kooli poolt kavand skaneerida ja vektoriaalseks joonistada). Paberil tuleb esitada värviline variant ning eraldi lehel legend/selgitus kasutatud kujundi(te) ja värvide kohta (mida logomärk sümboliseerib, kuidas on see seotud õpilasesindusega).

  • Logokiri on Koeru Keskkooli õpilasesindus või KKKÕE.

  • Kavandil ei tohi kasutada elemente, mis on kaitstud autoriõigusega.       

  • Logomärk ei tohi olla plagiaat.      

  • Soovi korral lisada soovitused logo kasutamiseks erinevatel meenetel ja dokumentidel (nt: kuidas logo paigutatakse, kui logol on kaks versiooni (horisontaalne ja vertikaalne, siis

  • kumba versiooni kasutatakse), kui palju vaba ala peab logo ümber jääma jne).

Pea meeles!

  • Logomärk ja kirjastiili valik peaks olema mõtestatud ja esindama Koeru Keskkooli õpilasesindust. Sama oluline roll on ka logo värvidel.

  • Logomärk ja logokiri peaks olema arusaadav ja loetav nii väikselt kui suurelt.

  • Mida lihtsam on logo, seda mõjuvam see on.

Konkursi tähtaeg ja tööde esitamine:
Konkursi töid on võimalik esitada elektrooniliselt. Tööd palume saata hiljemalt 13.aprilliks 2021 elektronpostiga aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või ümbrikus peahoone postkasti.
Töö juurde palume kindlasti märkida autori nimi ja kontaktandmed.

Konkursi võitja valimine:
Konkursile laekunud töid hindab Koeru Keskkooli õpilasesinduse poolt moodustatud komisjon. Komisjonil on õigus kaasata logo valimisse kooli FB lehe jälgijaid. Konkursi võitja kuulutatakse välja 20.aprillil Koeru Keskkooli FB lehel ja kooli kodulehel. 

Auhind:
Konkursi võitjat premeeritakse.
Viimati muudetud Neljapäev, 25 Märts 2021 09:39